Levering en plaatsing

Kiest u er voor om uw infraroodcabine bij ons aan te schaffen dan verbinden wij er ons toe om ze bij u te leveren én te plaatsen met de grootste zorg!
Alle leveringen waarbij een vlotte toegang tot de ruimte van de plaatsing aan ons gegarandeerd kan worden bieden wij u volledig gratis aan. Dit, in een straal van 60 km rond onze showroom. Daarbij horen:

De Panne, Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, Bredene, De haan, Blankenberge en Knokke. Jawel... de hele kust van links naar rechts.

Veurne, Diksmuide, Gistel, Jabbeke, Brugge, Damme. De 2de lijn.

Poperinge, Ieper, Roeselare, Torhout, Oostkamp, Maldegem. Vallen ook nog binnen onze virtuele radius.
Dit neemt niet weg dat leveringen op grotere afstanden ook mogelijk zijn! Afhankelijk van de specifieke afstand maken we u steeds een aanneembaar voorstel op.

Garantie 

Levenslange garantie op de Tecoloy-stralers en andere elektrische componenten. Elke regel heeft een uitzondering. In deze is het de bluetooth die niet onder de levenslange garantie valt. Dat is het... Als je ze niet in brand steekt kan je voor de rest op je 2 oren slapen. Je cabine gaat een leven lang mee, zonder verrassingen.

Anekdote:

"Recent hadden we iemand over de vloer die reeds 15 jaar over een cabine van Health Mate beschikt. Na al die jaren heeft één van de digits op de sturing van de cabine het begeven. Valt dit onder garantie? Gezien wij nog niet erg lang dealer zijn en ook zelf deze cabine niet hadden verkocht gingen we ten rade bij de hoofddealer. Zonder twijfel werd ons daar medegedeeld dat dit door hen opgelost zal worden. Binnen de 2 jaar na aanschaf is dergelijke tussenkomst helemaal gratis. Nadien wordt een verplaatsingskost van 50€ aangerekend, ongeacht welke locatie in België. Topservice! Als je het ons vraagt..."

"Bovendien was de dealer die de cabine wél had verkocht niet meer actief.
Maakt voor Health Mate helemaal niets uit. De service wordt u blijvend gegarandeerd!"